Noen kjente detaljer om generiske kontra merkenavnsmedisiner: Hva er forskjellen?

InnholdsfortegnelseAlt om å håndtere kostnader med generiske medisiner – medisinsk gjensidigMer om hvordan du kan bytte fra merke til generiske medisiner – inne i RxVår hva er forskjellen? Biosimilar og generiske medisiner? – CTCA -ideer

Det må formidle de samme mengdene av medisinen til blodomløpet (det vil si at det krever å levere en sammenlignbar mengde medisinen rett inn i blodstrømmen innen en lignende tidsvarighet som merkevaremedisin). De ser forskjellige ut. e. De kan ha forskjellige dimensjoner, former, nyanser eller markeringer.

De kan ha unike inaktive komponenter. Noen mennesker kan også være følsomme for ikke-aktive ingredienser. Noen individer har sensitive reaksjoner på visse fargestoffer eller smaker som er benyttet i noen medisiner. De generiske medisinene koster mindre enn deres matchende varemerke -navnemedisiner. Vanlige medisiner er forskjellige fra produsent, noe som indikerer at vi kan motta forskjellige varianter basert på hvor vi skaffer oss medikamenter, så vel som hva slags felles de gir.

Farmasøytisk virksomhet som genererer de vanlige medisinene har mye lavere kostnader enn firmaene som genererer medisin av topp kvalitet. Dette er på grunn av det faktum at medisinforskning er kostbar og også produksjon av en medisin kan ta i mange år- kostnader som vanlige produsenter ikke har. Når et firma utvikler medisinen, må det fullføre dyre kliniske studier for å sikre at medisinen er sikker og også effektiv.

Generiske medisinprodusenter trenger ikke å fødte disse kostnadene når de utvikler en ny medisin. For produsenter av vanlige medisin er medisinens formel kjent, de kliniske forsøkene er komplette, og også disse investerer bare på produksjon av medisinen, slik at de kan klare å selge medisinen til en rimelig pris.

Noen av ‘flasken med løgner’ utsetter den mørke siden av generisk-medikament …

Merknavnsprodusenter investerer masse beløp i markedsføring av nye medisiner til leger og publikum. De prøver forskjellige metoder for å gi et sted til stoffet sitt på markedet. oppdage dette Produksjonsselskapene i merkenavnet sender sine representanter for å sjekke legene i klinikkene sine og forskjellige helsetjenester; Denne virksomheten kjøper på samme måte å arrangere møtene for å snakke om medisinene sine med forskjellige andre leger.

Generiske medisinfirmaer får også fordelen av den tidligere annonseringsinnsatsen som ble gjort av merkevarenavnsmedisinske selskapet, inkludert medieannonsering, diskusjoner fra medikamentrepresentanter og distribusjon av kostnadsfrie eksempler. Mange av medisinene introdusert av generiske produsenter har for tiden fått på markedet i et år eller enda mer (øyeblikkets varighet som lisensen var legitim), og kan allerede være populær for klienter så vel som transportører.

Så snart generiske medisiner er akseptert, begynner flere firmaer å produsere og selge stoffene. Hvis en pasient endelig er på en medisin som fungerer, kan han være mye mindre sannsynlig å endre seg til den generiske variasjonen for bekymring for å miste effekten av stoffet.

Det er inaktive aktive ingredienser i generiske medisiner som kan være forskjellige fra de i deres merkenavn-kolleger. De påvirker ikke metoden medisinen fungerer, men de kan få det til å se og smake på forskjellige, og få folk til å spørre deg selv om de rimeligere medisinene har forlatt noe ute. En annen grunn er at medisinsk fagpersonell ikke anbefaler generiske medisiner i India.

Å få fokus på laveste netto kostnadsmedisin reduserer kostnadene for pasienter … Å jobbe

Resten rådet dyrere versjoner av topp kvalitet. I USA navngir nesten 80% resepter vanlige medisiner. I Storbritannia er den generiske reseptprisen 82%. Tanken om at generiske medisiner produseres i sentre for dårlig kvalitet eller er dårligere i topp kvalitet til merkenavnsmedisiner i tillegg til å trimme godkjenningen av folket. De samme kravene brukes av FDA for alle medikamentproduksjonsanlegg, og også flere firmaer produserer både merkenavn og vanlige medisiner under samme forhold.