Izgalom a márkanevekről vs. Generikusok: Melyik a jobb? – Blogok

TartalomjegyzékNéhány ötlet a mítoszokról az általános gyógyszerekről – Express Scripts® gyógyszertár, amelyet tudnod kellEngedélyezett generikusok vs. Márkás generikusok: perspektíva a bábuk számára

A generikus gyógyszergyártók képesek mind a generikus gyógyszereket sokkal alacsonyabb áron fejleszteni és eladni, nem azért, mert a generikus minősége alacsonyabb, mint a márkanévű gyógyszerek, mégis azért, mert a kezdeti beszállító valójában már költött A kaparóból származó vényköteles gyógyszerek megtalálásának és létrehozásának költségeinek tömege.

Az FDA által jóváhagyott generikus gyógyszernek alapvetően nem szabad különbséggel rendelkeznie, az állóképesség, a biztonság és a biztonság, vagy a márkanév-gyógyszer felhasználása. Ennek ellenére az FDA kevés variációt tesz lehetővé az inaktív gyógyszerek komponenseiben. A közös gyógyszernek pontosan ugyanazzal az aktív komponenssel kell rendelkeznie, mint a márkanévű gyógyszeres kezelés, ám az FDA nem követeli meg, hogy ugyanazok a nem aktív összetevők rendelkezzenek.

A szokásos vényköteles gyógyszerek szedése a márkanévű gyógyszerek helyett pénzt takaríthat meg. A problémájától függően előfordulhat, hogy egy közös gyógyszer nem áll rendelkezésre, vagy klinikailag nélkülözhetetlen lehet a márkanév-gyógyszer szedése.

Mindig beszéljen a cégével, mielőtt egy vadonatúj gyógyszert vagy vényköteles gyógyszereket váltana. Ha az orvosa úgy dönt, hogy klinikailag szükséges a márkanév gyógyszeres kezeléshez, akkor előfordulhat, hogy a kábítószer-terv települési struktúrájától függően magasabb zsebköltségeket kell fizetnie. A Medicare vényköteles gyógyszeres stratégiák gyakran a gyógyszereket különböző elszámolásokba helyezik, “arányok”, különböző költségekkel minden réteghez.

A márkanévű gyógyszerek általában magasabb szintűek, mint a közönséges gyógyszerek, de nem mindig. Néhány Medicare vényköteles gyógyszeres kezelés lépcsőzetes terápiája, amely megköveteli, hogy először próbáljon ki egy alacsonyabb költségű gyógyszert, mielőtt a terv minden bizonnyal fedezi a drágább gyógyszereket.

A weboldalon semmit sem szabad felhasználni a szakmai klinikai tanácsok helyettesítésére. Mindig beszélnie kell a wellness -problémával kapcsolatos diagnózissal vagy terápiával kapcsolatos orvosi társaságával, ideértve a problémára vonatkozó megfelelő gyógyszerrel kapcsolatos választásokat, valamint az előző bizonyos gyakorlati vagy táplálkozási rend elindítását.

Nem ismert tények az engedélyezett generikusokról vs. Márkás generikusok: perspektíva

A gyógyszeripari cég honlapja vállalkozás által létrehozott és forgalmazott gyógyszert a védjegy neve elismeri. Frissen talált gyógyszert vagy gyógyszereket kínálnak a gyártója, és ezt a nevet kizárólag erre a gyártóra tervezik. A frissen felfedezett gyógyszernek két neve van: egy közös név-ez a gyógyszeres klinikai neve, valamint a márkanév neve-a piacon a gyógyszereket, valamint a tipikus emberek személyazonosságát képviseli.

A szabadalom egy előre meghatározott ideig, általában 17 húsz évig, a gyógyszer molekulájától függően, lehetőséget ad a megfelelő cégnek, hogy visszatérítse kutatási tanulmányát, és először növekedési beruházást is beállítson, és a növekedési beruházásokat is első alkalommal. A szabadalmak általi felhasználás időtartama jóval az orvosi tesztek előtt megkezdte a gyógyszeres kezelés biztonságának és biztonságának, valamint hatékonyságának értékelését.

Ugyanaz a vállalat, amely a márkanév gyógyszeres kezelését vagy egy másik céget készíti, előállíthatja a gyógyszer általános variációját. Az általános gyógyszeres kezelésnek hasonló kémiai összetétele vagy gyógyászati ​​megoldása van, mivel a márka-párja a testre pontosan ugyanolyan keménységgel és abszorpciós eljárással is jár, mint a márkanév gyógyszere.